Magento 2 support en feature request

Lees in dit artikel meer over support en feature requests van de Magento 2 plugin.

Algemene informatie over de plugin inclusief installatie is te vinden in de handleiding.

Na het installeren van de plugin kunnen er issues of wensen komen, hieronder per punt de stappen.

1. Issues

Mocht de plugin onverhoopt niet werken dan is het advies om eerst binnen de algemene Magento Exception log te kijken. Wanneer de plugin fouten aantreft, bijvoorbeeld bij de calls naar het Vendiro platform, worden deze hier gelogd.
Daarnaast is het raadzaam om te kijken of er recent wijzigingen in Magento zijn gemaakt (waaronder installatie van nieuwe plugins) die een conflict kunnen geven.

Mocht er nog steeds een issue zijn, neem dan contact op met je accountmanager of support@vendiro.nl. Vendiro heeft de ontwikkeling van de plugin uitbesteed bij Magmodules. Magmodules heeft ook een supportdesk om mee te kijken. Een medewerker van Vendiro kan je introduceren bij Magmodules.

2. Feature request

De plugin van Vendiro is in ontwikkeling en zal regelmatig gereleased worden. Dit is aan de ene kant om compatible te blijven met de nieuwe Magento versies maar ook voor nieuwe functionaliteiten. In de Magento store zijn de Release Notes te vinden.

Als je wensen hebt voor de plugin, kan je die doorgeven aan je accountmanager. Vendiro zal deze als feature request beoordelen op relevantie en haalbaarheid. Daarbij kijken we ook of dit relevant is voor andere gebruikers van de plugin. Daarbij bepaalt Vendiro uiteindelijk of en zo ja wanneer het ontwikkeld gaat worden.

3. Disclaimer

Omdat iedere Magento installatie anders is, kan het altijd gebeuren dat de plugin niet werkt zoals verwacht. Vendiro raadt daarom aan om de plugin altijd eerst op een test omgeving te installeren die vergelijkbaar is aan de productie omgeving. Op deze manier kan door de gebruiker gecontroleerd worden of de plugin naar behoren werkt.

Vendiro heeft een test omgeving beschikbaar waar de plugin verbinding mee kan maken. Op deze manier kunnen vooraf de voorraad koppeling, order koppeling en track & trace koppeling getest worden. Nadat de testen zijn afgerond kan de gebruiker de plugin installeren op de productie omgeving.

Belangrijk: Vendiro is op geen enkele manier aansprakelijk voor de eventuele schade welke wordt veroorzaakt door het gebruik van de plugin. Het gebruik en de werking van de plugin vallen daarmee ook buiten de verantwoordelijkheid van Vendiro.